Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Move Your Business @ Home

Thuiswerken en fit blijven

Een lange online meeting gehad, weinig geslapen, komen de muren thuis op je af, heb je regelmatig energiedips of last van schouders, nek of rug van al het computeren? Bewegen helpt! Doe een korte online beweeg of ontspanningsoefening (3-5 min) en kan je er weer tegenaan.

 Meer energie in 5 minuten

Probeer de korte laagdrempelige online beweegoefeningen van Move Your Business@Home. Geef je werknemers een gezond cadeau. Bied ze het thuis beweegprogramma van Move Your Business@Home aan. Wil je ze verrassen met een leuke energieke korte onderbreking tijdens een online meeting, dan komen we LIVE in de meeting om ze een flinke energieboost te geven. Samen lachen en bewegen zorgt ervoor dat de sfeer in een meeting totaal veranderd.

Verbeterde prestaties: focus, motivatie, energie en anti-stress

Met de beweegprogramma’s  van Move Your Business@Home verbeter je de productiviteit. Want wist jij dat uit onderzoek blijkt dat het heel goed is om regelmatig pauze te houden tijdens het werk? Een paar minuten bewegen (opstaan, stretchen, sporten) zorgt voor een verbeterde je bloedcirculatie, comfort en -niet onbelangrijk!- prestatievermogen. Door het bewegen komen er stofjes vrij als serotonine en dopamine, Serotoninen wordt ook wel het gelukshormoon genoemd, het geeft je een gelukkig gevoel en reguleert onder andere je eetlust, gemoedstoestand en slaap. Dopamine zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent om door te gaan, geeft een gevoel van beloning en maakt je blij.

33% energieverhoging tijdens thuiswerken

Het is voor de meeste mensen wennen om thuis te werken. Deze nieuwe manier van werken zal voor de één ideaal zijn en voor de ander een ramp. Het kan zorgen voor langere werkdagen, minder beweging, meer spanning en meer eten.

De korte beweegoefeningen van Move Your Business@Home kosten je bijna geen tijd en leveren je heel veel. Uit een pilotonderzoek bij de Rabobank blijkt dat je door het doen van korte zweetvrij beweegoefeningen een directe energieverhoging van 33% krijgt! Daarnaast zorgt het voor de nodige onderbreking van het zittende werken, want langdurig achter elkaar zitten kan gezondheidsproblemen opleveren.

Toegankelijk, snel en fit

Al onze video’s zijn toegankelijk, snel en goed voor gezondheid. Iedereen kan meedoen, je hoeft alleen maar trainer Ankelien te volgen. Zij doet alles voor, legt het uit en begeleidt je zo tot een betere mindset. En het kan binnen enkele minuten, want elke video duurt slechts 2 tot 5 minuten.De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus en via de app eenvoudig in de online agenda te zetten. Het Move Your Business beweegprogramma creëert momenten om tussen het werken door kort te bewegen of herinnerd om een moment van bezinning te nemen. Zo kun je efficiënt je productiviteit een boost geven en binnen no-time weer lekker aan de slag. En het is ook nog eens goed voor de fitheid!

Live energieboost tijdens de online meeting

Wil de sleur van de vele online meetings en calls doorbreken en je medewerkers vrolijk en vol energie uit de meeting zien vertrekken. Kies dan voor een LIVE energieboost van 2X 3-5 minuten voor tijdens of na de meeting. We komen graag live in jullie meeting en zorgen voor lekker beweging en energie voor de deelnemers aan de meeting.

4 verschillende beweegprogramma’s

Wat heb je nodig om thuis productief te werken? Wij bieden vier verschillende type live of online beweegprogramma’s aan die elk speciaal zijn ontwikkelt om in jouw thuiswerk-behoeftes te voorzien.  Kies de video die je op dat moment nodig hebt. Dan kun je  weer fris thuis verder werken!

Energie boost – Cardio

In een energiedipje? Kom uit die bureaustoel, breng je hartslag omhoog en ontdek direct nieuwe energie om aan de slag te gaan. Kijk en doe mee met deze energie boost!

Focus boost – Yoga

Hervind je focus met onze yoga video’s. Let op je ademhaling, richt je even tot je lichaam (in plaats van je hoofd) en vind nieuwe focus voor je werkzaamheden. Met deze oefeningen voel je je binnen no-time weer zen en gefocust.

Anti-stress boost – Mindfulness

Even helemaal gek van dat thuiswerken en heb je ontspanning nodig? Blijf rustig zitten, want bij deze anti-stress boost, word je rustgevend begeleid in je ademhaling en gedachten.

Motivatie boost – Zweetvrij bewegen

Motivatie nodig? Met dit programma vind je nieuwe motivatie voor je werk! Zo een Zoom-meeting? Deze workouts zijn zweetvrij, waardoor je daarna direct goed en met nieuwe energie voor de dag kunt komen. 

Voor het online programma wordt gebruik gemaakt van een app. 

 • App van Move Your Business (via Virtuagym in de app store)
 • Automatisch ingeladen in je persoonlijke activiteitenkalender in de app
 • Oefeningen van 3-5 minuten
 • Energie boost, Focus boost, Anti-stress boost en Motivatie boost
 • Programma’s met duidelijke instructies
 • Laagdrempelig en voor iedereen geschikt
 • Gratis voedingsdagboek
 • Gratis andere workouts voor thuis
 • Registratie bij het volgen van de programma’s
 • Punten als beloning bij uitvoering programma
 • Koppeling met fit horloges mogelijk

Tarieven

Aanbieding: eerste maand op proef!

Online beweegprogramma’s

✓ Energie boost
✓ Focus boost
✓ Anti-stress boost
✓ Motivatie boost

 • tot 50 medewerkers: € 15,00
 • tot 100 medewerkers: € 12,50
 • tot 1000 medewerkers: € 10,00
 • EXTRA

  ✓ Live EnergieBoost

 • €50,00 per meeting
 • * De prijzen zijn per persoon per maand. Na 3 maanden te stoppen. Met een opzegtermijn van 1 maand.Exclusief 21% BTW.

  Interesse in het Move Your Business @Home programma?

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly

  Share This