Active Workbreaks

Thuiswerken en fit blijven

Een lange online meeting gehad, weinig geslapen, komen de muren thuis op je af, heb je regelmatig energiedips of last van schouders, nek of rug van al het computeren? Bewegen helpt! Doe een korte online beweeg of ontspanningsoefening (3-5 min) en je kunt er weer tegenaan!

33% energieverhoging tijdens thuiswerken

Het is voor de meeste mensen wennen om thuis te werken. De nieuwe manier van werken zal voor de één ideaal zijn en voor de ander een ramp. Het kan zorgen voor langere werkdagen, minder beweging, meer spanning en meer eten.

De Active Workbreaks van Move Your Business kosten je bijna geen tijd. Uit een pilotonderzoek bij de Rabobank blijkt dat je door korte zweetvrije beweegoefeningen een directe energieverhoging van 33% krijgt! Daarnaast zorgt het voor de nodige onderbreking van het zittende werken, want langdurig achter elkaar zitten kan gezondheidsproblemen opleveren.

Verbeterde prestaties: focus, motivatie, energie en anti-stress

Met de beweegprogramma’s van Move Your Business verbeter je de productiviteit. Want wist jij dat uit onderzoek blijkt dat het heel goed is om regelmatig pauze te houden tijdens het werk? Een paar minuten bewegen (opstaan, stretchen, sporten) zorgt voor een verbeterde je bloedcirculatie, comfort en -niet onbelangrijk!- prestatievermogen. Door het bewegen komen er stofjes vrij als serotonine en dopamine, serotonine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd, het geeft je een gelukkig gevoel en reguleert onder andere je eetlust, gemoedstoestand en slaap. Dopamine zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent om door te gaan, geeft een gevoel van beloning en maakt je blij.

Toegankelijk, snel en fit

Al onze video’s zijn toegankelijk, snel en goed voor gezondheid. Iedereen kan meedoen, je hoeft alleen maar trainer Ankelien te volgen. Zij doet alles voor, legt het uit en begeleidt je zo tot een betere mindset. En het kan binnen enkele minuten, want elke Zoom-sessie duurt slechts 5 minuten. De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus en eenvoudig online en via Zoom te volgen. Het Move Your Business beweegprogramma creëert momenten om tussen het werken door kort te bewegen of herinnert om een moment van bezinning te nemen. Zo kun je efficiënt je productiviteit een boost geven en binnen no-time weer lekker aan de slag. En het is ook nog eens goed voor de fitheid!

Live energieboost tijdens de online meeting

Wil de sleur van de vele online meetings en calls doorbreken en je medewerkers vrolijk en vol energie uit de meeting zien vertrekken. Kies dan voor een LIVE energieboost van 2X 3-5 minuten voor tijdens of na de meeting. We komen graag live via Zoom in jullie meeting en zorgen voor lekker beweging en energie voor de deelnemers aan de meeting.

4 verschillende beweegprogramma’s

Wat heb je nodig om thuis productief te werken? Wij bieden vier verschillende type live of online beweegprogramma’s aan die elk speciaal zijn ontwikkelt om in jouw thuiswerk-behoeftes te voorzien.  Kies de video die je op dat moment nodig hebt. Dan kun je  weer fris thuis verder werken!

Energie boost – Cardio

In een energiedipje? Kom uit die bureaustoel, breng je hartslag omhoog en ontdek direct nieuwe energie om aan de slag te gaan. Kijk en doe mee met deze energie boost!

Focus boost – Yoga

Hervind je focus met onze yoga video’s. Let op je ademhaling, richt je even tot je lichaam (in plaats van je hoofd) en vind nieuwe focus voor je werkzaamheden. Met deze oefeningen voel je je binnen no-time weer zen en gefocust.

Anti-stress boost – Mindfulness

Even helemaal gek van dat thuiswerken en heb je ontspanning nodig? Blijf rustig zitten, want bij deze anti-stress boost, word je rustgevend begeleid in je ademhaling en gedachten.

Motivatie boost – Zweetvrij bewegen

Motivatie nodig? Met dit programma vind je nieuwe motivatie voor je werk! Zo een Zoom-meeting? Deze workouts zijn zweetvrij, waardoor je daarna direct goed en met nieuwe energie voor de dag kunt komen. 

Interesse in de Active Workbreaks?

Share This