Move Your Business

Wij zorgen voor een stijging van energie, welzijn en productiviteit van de medewerkers. Met als gevolg minder verzuim op de werkvloer.

Vitaliteitsmaand

Vind jij vitale, gezonde, fitte medewerkers ook belangrijk maar zie je door de bomen het bos niet meer of weet je niet zo goed wat je allemaal kan aanbieden? Probeer dan een maand lang vrijblijvend alle producten van Move Your Business met een Vitaliteitsmaand en ervaar zelf wat past bij jouw bedrijf.

Meer informatie

Beweeg je bedrijf

Zieke werknemers kosten veel geld. Dus als werkgever wil je er alles aan doen om werknemers gezond en vitaal te houden. Vitaliteit in het bedrijf is de basis voor resultaat. Vitale, gezonde medewerkers zijn bevlogen en werken met energie en passie. Bewegen is gezond en verhoogt de inzetbaarheid van uw werknemers blijkt uit onderzoek van TNO-NISB-NIGZ 

Zitten is het nieuwe roken! En dat doen we gemiddeld 10,5 uur per dag. Meer gevarieerd bewegen op de werkvloer is dus nodig. Move Your Business biedt een bewezen effectief programma aan met zweetvrij bewegen tijdens het werk en verschillende sporten tijdens en na het werk om de beweegrichtlijn te halen. En dat is nodig want 40% voldoet niet aan die norm. Ook de inrichting van het kantoorpand zal ‘bewegend’ worden gemaakt. Wij werken met beweegkaarten en bordjes en overlegt met het personeel wat zij nodig hebben om meer in beweging te komen.

Onze voordelen

Schrik niet maar 50% van de bevolking heeft overgewicht en dat aantal neemt verder toe. Gevolgen: Hartinfarct, Hersenbloeding, Verstopte bloedvaten (trombose), Diabetes type 2. De leefstijlcoach van Move Your Business gaat samen met de werknemer doelen opstellen en haalt specialistische hulp naar het werk als een voedingscoach, personal trainer, fysiotherapeut, masseur. Een resultaat gerichte, laagdrempelige, persoonlijke, preventieve aanpak houdt werknemers zo gezond mogelijk.

Move Your Business zorgt voor coaching & vitaliteitsprogramma’s voor een gezondere leefstijl van alle medewerkers!  Vooruitstrevende Aanpak. Blijvend Fitter & Vitaler. Positief Bedrijfsimago. Persoonlijke coaching op de werkvloer door een leefstijlcoach, fysiotherapeut, gewichtsconsulent, masseur, personal trainer.

Wij brengen uw bedrijf in beweging en zorgen voor minder uitval en een stijging van energie en welzijn van de medewerkers! Bekijk de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op.

Onze blog

Hardlooptraining met Jeanine

Hardlooptraining met Jeanine

Hardlopen lijkt nog zo’n makkelijke sport. Dat is het ook! Heerlijk je schoenen aan en de deur uit.Hoelang, hoe hard en vanaf welke plek je wil. Hardlopen is daarbij wel een vaardigheid en een goedetechniek aanleren is belangrijk om efficiënt te leren hardlopen.

Lees meer
In gesprek met Antoinette over beweegkaarten

In gesprek met Antoinette over beweegkaarten

Als mensen duf of slaperig worden dienen de beweegkaarten ervoor om de mensen in beweging te krijgen, waardoor er weer een actieve houding tot stand komt. Zo gaf Antoinette het volgende aan; ‘’Door het bewegen, door middel van de beweegkaarten, gaat het energielevel omhoog en kan er weer kennis worden opgenomen.’’

Lees meer
De actieve borrelbox

De actieve borrelbox

Maar waar het vooral om draait is natuurlijk lekker eten en samen bewegen want dat geeft plezier en energie. Dus worden er oefeningen gedaan als; wat is het record planken? Daarna moet natuurlijk eerst iedereen de plank (buikspieroefening) zelf uitproberen.

Lees meer

Recenties

Benieuwd naar wat onze sporters over ons zeggen? Lees hieronder de recenties.
Of plaats zelf een recentie op over Move Your Business. 

Lekker sporten na het werk vind ik geweldig! Het is Leuk om met elkaar te sporten, en ik ga lekker energiek en fit naar huis en heb de hele avond voor mijn gezin.

Chris

Het is ideaal dat de fysiotherapeut naar het werk komt. Anders was ik er langer mee doorgelopen want thuis heb ik kinderen en dan komt het er niet van.

Esmee

Move Your Business
Beoordelingen van klanten: 5.0/5

Blijf up to date!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een sportieve mailing met belangrijke informatie over Move Your Business!Share This