Move Your Business

Wij zorgen voor een stijging van energie, welzijn en productiviteit van de medewerkers. Met als gevolg minder verzuim op de werkvloer.

Vitaliteitsmaand

Vind jij vitale, gezonde, fitte medewerkers ook belangrijk maar zie je door de bomen het bos niet meer of weet je niet zo goed wat je allemaal kan aanbieden? Probeer dan een maand lang vrijblijvend alle producten van Move Your Business met een Vitaliteitsmaand en ervaar zelf wat past bij jouw bedrijf.
Meer informatie

Beweeg je bedrijf

Zieke werknemers kosten veel geld. Dus als werkgever wil je er alles aan doen om werknemers gezond en vitaal te houden. Vitaliteit in het bedrijf is de basis voor resultaat. Vitale, gezonde medewerkers zijn bevlogen en werken met energie en passie. Bewegen is gezond en verhoogt de inzetbaarheid van uw werknemers blijkt uit onderzoek van TNO-NISB-NIGZ 

Zitten is het nieuwe roken! En dat doen we gemiddeld 10,5 uur per dag. Meer gevarieerd bewegen op de werkvloer is dus nodig. Move Your Business biedt een bewezen effectief programma aan met zweetvrij bewegen tijdens het werk en verschillende sporten tijdens en na het werk om de beweegrichtlijn te halen. En dat is nodig want 40% voldoet niet aan die norm. Ook de inrichting van het kantoorpand zal ‘bewegend’ worden gemaakt. Wij werken met beweegkaarten en bordjes en overlegt met het personeel wat zij nodig hebben om meer in beweging te komen.

Onze voordelen

Schrik niet maar 50% van de bevolking heeft overgewicht en dat aantal neemt verder toe. Gevolgen: Hartinfarct, Hersenbloeding, Verstopte bloedvaten (trombose), Diabetes type 2. De leefstijlcoach van Move Your Business gaat samen met de werknemer doelen opstellen en haalt specialistische hulp naar het werk als een voedingscoach, personal trainer, fysiotherapeut, masseur. Een resultaat gerichte, laagdrempelige, persoonlijke, preventieve aanpak houdt werknemers zo gezond mogelijk.

Move Your Business zorgt voor coaching & vitaliteitsprogramma’s voor een gezondere leefstijl van alle medewerkers!  Vooruitstrevende Aanpak. Blijvend Fitter & Vitaler. Positief Bedrijfsimago. Persoonlijke coaching op de werkvloer door een leefstijlcoach, fysiotherapeut, gewichtsconsulent, masseur, personal trainer.

Wij brengen uw bedrijf in beweging en zorgen voor minder uitval en een stijging van energie en welzijn van de medewerkers! Bekijk de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op.

Onze blog

Actief werken met Move Your Business op RTLZ

Actief werken met Move Your Business op RTLZ

Hebben u en uw medewerkers behoefte aan Active Workbreaks tussen de online meetings door? Of wilt u graag de vergaderingen op kantoor onderbreken door even vijf minuten zweetvrij bewegen? Dan bent u bij Move Your Business aan het goede adres! Move Your Business legt...

Lees meer
6 tips voor thuiswerken!

6 tips voor thuiswerken!

Thuiswerken, we doen het steeds meer en we worden er steeds beter in. Gelukkig heeft het veel voordelen; het scheelt veel reistijd, je kan je eigen tijd in delen en je hoeft je niet aan een bepaalde dresscode te houden. Toch werk je thuis lang niet altijd zo...

Lees meer
Nieuw: Active Workbreaks!

Nieuw: Active Workbreaks!

Een lange online meeting gehad, weinig geslapen, komen de muren thuis op je af, heb je regelmatig energiedips of last van je schouders, nek of rug van al het computeren? Bewegen helpt!  Krijg meer energie en ontspanning tijdens het werk door de Active Workbreaks van...

Lees meer

Recenties

Benieuwd naar wat onze sporters over ons zeggen? Lees hieronder de recenties.
Of plaats zelf een recentie op over Move Your Business. 

Lekker sporten na het werk vind ik geweldig! Het is Leuk om met elkaar te sporten, en ik ga lekker energiek en fit naar huis en heb de hele avond voor mijn gezin. 

Chris

Het is ideaal dat de fysiotherapeut naar het werk komt. Anders was ik er langer mee doorgelopen want thuis heb ik kinderen en dan komt het er niet van.

Esmee

Move Your Business
Beoordelingen van klanten: 5.0/5

Blijf up to date!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een sportieve mailing met belangrijke informatie over Move Your Business!WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This