Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Move Your Business

Wij zorgen voor een stijging van energie, welzijn en productiviteit van de medewerkers. Met als gevolg minder verzuim op de werkvloer.

Vitaliteitsmaand

Vind jij vitale, gezonde, fitte medewerkers ook belangrijk maar zie je door de bomen het bos niet meer of weet je niet zo goed wat je allemaal kan aanbieden? Probeer dan een maand lang vrijblijvend alle producten van Move Your Business met een Vitaliteitsmaand en ervaar zelf wat past bij jouw bedrijf.
Meer informatie

Beweeg je bedrijf

Zieke werknemers kosten veel geld. Dus als werkgever wil je er alles aan doen om werknemers gezond en vitaal te houden. Vitaliteit in het bedrijf is de basis voor resultaat. Vitale, gezonde medewerkers zijn bevlogen en werken met energie en passie. Bewegen is gezond en verhoogt de inzetbaarheid van uw werknemers blijkt uit onderzoek van TNO-NISB-NIGZ 

Zitten is het nieuwe roken! En dat doen we gemiddeld 10,5 uur per dag. Meer gevarieerd bewegen op de werkvloer is dus nodig. Move Your Business biedt een bewezen effectief programma aan met zweetvrij bewegen tijdens het werk en verschillende sporten tijdens en na het werk om de beweegrichtlijn te halen. En dat is nodig want 40% voldoet niet aan die norm. Ook de inrichting van het kantoorpand zal ‘bewegend’ worden gemaakt. Wij werken met beweegkaarten en bordjes en overlegt met het personeel wat zij nodig hebben om meer in beweging te komen.

Onze voordelen

Schrik niet maar 50% van de bevolking heeft overgewicht en dat aantal neemt verder toe. Gevolgen: Hartinfarct, Hersenbloeding, Verstopte bloedvaten (trombose), Diabetes type 2. De leefstijlcoach van Move Your Business gaat samen met de werknemer doelen opstellen en haalt specialistische hulp naar het werk als een voedingscoach, personal trainer, fysiotherapeut, masseur. Een resultaat gerichte, laagdrempelige, persoonlijke, preventieve aanpak houdt werknemers zo gezond mogelijk.

Move Your Business zorgt voor coaching & vitaliteitsprogramma’s voor een gezondere leefstijl van alle medewerkers!  Vooruitstrevende Aanpak. Blijvend Fitter & Vitaler. Positief Bedrijfsimago. Persoonlijke coaching op de werkvloer door een leefstijlcoach, fysiotherapeut, gewichtsconsulent, masseur, personal trainer.

Wij brengen uw bedrijf in beweging en zorgen voor minder uitval en een stijging van energie en welzijn van de medewerkers! Bekijk de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op.

Onze blog

Mooie samenwerking Move Your Business en Health2Work

Mooie samenwerking Move Your Business en Health2Work

Werkplekken gezond maken, dat is wat Health2Work en Move Your Business willen! Een mooie samenwerking, dat is hoe we dit kunnen noemen. Health2Work en Move Your Business streven samen naar meer vitaliteit op de werkvloer. Heine de Bruijn (30), algemeen directeur,...

Lees meer
Sporten in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht

Er zijn tal van redenen waarom sporten in de buitenlucht bevorderlijk voor de gezondheid is. Ten eerste is uit onderzoek gebleken dat het (in tegenstelling tot binnenlucht) lage co2-gehalte in de buitenlucht zorgt voor een betere opname van zuurstof in het bloed, en...

Lees meer
De essentie van beweging tijdens werk

De essentie van beweging tijdens werk

Door de voortdurende, grootschalige automatisering in het bedrijfsleven hebben nog maar weinig mensen tegenwoordig een beroep waarvoor ze veel in beweging zijn. Dit kan bijdragen aan talloze gezondheidsproblemen, zoals onder andere gewrichtspijn en overgewicht.Je kunt...

Lees meer

Recenties

Benieuwd naar wat onze sporters over ons zeggen? Lees hieronder de recenties.
Of plaats zelf een recentie op over Move Your Business. 

Lekker sporten na het werk vind ik geweldig! Het is Leuk om met elkaar te sporten, en ik ga lekker energiek en fit naar huis en heb de hele avond voor mijn gezin. 

Chris

Het is ideaal dat de fysiotherapeut naar het werk komt. Anders was ik er langer mee doorgelopen want thuis heb ik kinderen en dan komt het er niet van.

Esmee

Move Your Business
Beoordelingen van klanten: 5.0/5

Blijf up to date!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een sportieve mailing met belangrijke informatie over Move Your Business!Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This