Antoinette is een trainer & coach met juridische, overname- consultancy achtergrond en ervaring. Zij heeft haar eigen bedrijf, Identief. Identief focust zich op bedrijven die door willen breken en meer willen bereiken. Hiervoor is een betere focus, en meer productiviteit nodig. Om dit te bereiken gebruikt Antoinette onder andere de beweegkaarten van Move Your Business!

Over Identief

‘’Identief is een samenvoeging van de woorden ‘identiteit’ en ‘actief’. Dit staat voor het werken vanuit een identiteit (passie, talenten, kwaliteiten, kennis & kunde) en actief aan de slag gaan met daarbij een helder doel voor ogen.’’ Identief zorgt ervoor dat resultaten verbeterd worden en dat er meer grip komt op de tijd die er is. Ook creëert Identief meer tevredenheid over het leven, er wordt focus toegebracht waardoor pro-activiteit te pas komt. Hierdoor komt er een doorbraak naar wat écht belangrijk is voor jou. 

Het gebruik

Antoinette is ervan overtuigd dat beweging bepalend is voor emotie. De beweegkaarten van Move Your Business worden vooral gebruikt in ‘live trainingen’. Als mensen duf of slaperig worden dienen de beweegkaarten ervoor om de mensen in beweging te krijgen, waardoor er weer een actieve houding tot stand komt. Zo gaf Antoinette het volgende aan; ‘’Door het bewegen, door middel van de beweegkaarten, gaat het energielevel omhoog en kan er weer kennis worden opgenomen.’’ De interactie van het concept is erg belangrijk, dit geeft een andere energie. Het heeft een positieve impact op de mensen.

‘’De humor kan hier juist erg goed werken’’

Antoinette vindt dat de beweegkaarten een aanrader zijn, zeker op afdelingen met een paar mensen. De beweegkaarten worden door Antoinette op verschillende manieren ingezet. Ook worden de beweegkaarten meerdere keren op een dag gebruikt. Een voorbeeld hiervan is dat er om 10:00 uur een klok wordt gezet, dan worden er drie oefeningen uitgevoerd. Zo kan er om 14:00 uur weer een klok worden gezet om opnieuw drie oefeningen uit te voeren. Antoinette pakt het op deze manier aan zodat de energie weer opgepakt kan worden. Als de energie van de mensen wegzakt is het een aanrader om even te bewegen. Het energielevel gaat omhoog en door de interactie vindt er even een moment van ontspanning plaats.

Antoinette geeft aan dat de beweegkaarten een mooi concept zijn. Antoinette; ‘’Ik ben erg overtuigd dat het heel goed is om in beweging te komen. Het hoeft allemaal niet zo groot, en dat doe je ook niet. Ik vind dat de beweegkaarten en bijvoorbeeld zweetvrij bewegen erg goed werken.’’ Tijdens de oefeningen van de beweegkaarten vindt er veel interactie plaats. Er komt humor bij kijken en er wordt gelachen. Antoinette vindt dat vooral humor belangrijk is; ‘’Vooral bij mensen die niet van sporten houden is het juist goed om motivatie toe te brengen. De humor kan hier juist erg goed werken.’’

Voordeel voor de leidinggevenden

Directeuren en leidinggevenden hebben volgens Antoinette veel baat bij de beweegkaarten van Move Your Business. Als er bewustzijn kan worden gecreëerd, levert dit meer op en kan het bewegen zelfs gemist gaan worden. De werknemers worden gezonder en krijgen een betere band met het team, dit werkt zeer positief op de teamspirit. Een zieke werknemer kost erg veel geld. Naast het uurloon blijft er werk liggen als het personeel ziek is, en dit heeft veel impact. Iedere organisatie wil gezond zijn, dit bespaart een hoop kosten! 

Geïnteresseerd? Hier te bestellen!

De kaarten zijn te bestellen via Move Your Business. 26 beweegkaarten geleverd in een kartonnendoosje met het formaat van speelkaarten. Supermakkelijk in gebruik dus!

 

 

Share This