Werkplekken gezond maken, dat is wat Health2Work en Move Your Business willen!

Een mooie samenwerking, dat is hoe we dit kunnen noemen. Health2Work en Move Your Business streven samen naar meer vitaliteit op de werkvloer.

Heine de Bruijn (30), algemeen directeur, verteld dat Health2Work gezonde werkplekken creëert met allemaal handige tools om de medewerkers vitaal te houden. Hierbij kan er worden gedacht aan een zit-sta bureau, een tillift voor de werknemers in de zorg of een goede mat voor een houding achter de lopende band in de fabriek.

Goed vooruitzicht
Samen een gezonde werkomgeving creëren, dat is het doel. Heine de Bruijn geeft aan een goede moed te hebben met de samenwerking. Health2Work is een groot bedrijf dat vele verzoeken krijgt om samen te werken, uit deze verzoeken is onder andere Move Your Business gekozen om te experimenteren. Dit omdat de bedrijven op elkaar aansluiten!

‘’Het is iets nieuws, het is iets anders’’

Health2Work ziet een frisse energie in de ideeën van Move Your Business. ‘’Het is iets nieuws, het is iets anders’’, verteld Heine de Bruijn. De producten zitten nog niet in het assortiment van Health2Work, zo geeft Heine de Bruijn aan dat dit mooi gecombineerd kan worden. ‘Wij hebben gekozen om de beweegkaarten en de beweegbordjes van Move Your Business aan te gaan bieden. Ze passen goed bij ons, omdat we graag mensen in beweging brengen.’
De producten zijn te bekijken op: https://www.health2work.nl/beweegkaartjesbeweegkaartjes, energizers op de werkvloer

 

 

 

Beweegkaartjes: Niets is zo onproductief als een vergadering, meeting of training waarbij iedereen zit weg te dromen. Herkenbaar? Met de beweegkaarten van Move Your Business houd je voortaan iedereen bij de les! In slechts 1 minuut zorgen de verschillende energizers ervoor dat iedereen weer actief en aandachtig meedoet. Door middel van 26 verschillende opdrachten geef je alle deelnemers op een ludieke manier weer nieuwe energie. Zo gaat iedereen met volle aandacht en een positieve energie verder aan de slag.

Beweegbordjes: Zorg voor meer vitaliteit op de werkvloer met deze ludieke ‘Fitte Tip’ bordjes. De bordjes zijn los te bestellen of in een abonnementsvorm. Wanneer je kiest voor de abonnementsvorm ontvang je ieder kwartaal 4 nieuwe bordjes met leuke en originele tips. De bordjes variëren van praktische beweegtips tot aan hands-on tips voor een gezondere leefstijl. Hiermee creëer je niet alleen een dynamische werkplek, maar stimuleer je ook je medewerkers om zich actief in te zetten om gezonder te leven. Een echte win-winsituatie dus!

 

beweegbordje, fitte tip

Benieuwd naar de producten van Move Your Business en Health2Work?
Neem dan snel een kijkje op de website van Move Your Business en Health2Work!
www.moveyourbusiness.nl
www.health2work.nl

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This