Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Beweegbordjes werken om mensen bijvoorbeeld vaker de trap te laten nemen dan de lift. Dit blijkt maar weer uit een onderzoek van Universitair Medisch Centrum Utrecht. Move Your Business is heeft  klaar met het ontwikkelen van ‘fitte tip’ bordjes. Deze zullen worden ingezet om werknemers meer te laten bewegen tijdens het werk of tussen het werk door.

Daarnaast draagt traplopen in hoge mate bij aan het behalen van de beweegrichtlijnen. Het is goed voor werknemers om af en toe te bewegen in afwisseling met het vele zitten. De website Alles over Sport schreef er een interessant artikel over.

Voor meer informatie over Move Your Business kunt u mailen naar Info@moveyourbusiness.nl of een kijkje nemen op de website www.moveyourbusiness.nl.

Artikel over beweegbordjes: https://nos.nl/artikel/466178-bordjes-bij-de-lift-hebben-effect.html?fbclid=IwAR2t1aUCFLMGpLOKpz8q6B0IODnoyjasCcfOnxNZmqEvGkhm7ruujV6Nz8o.

Artikel over traplopen: https://www.allesoversport.nl/artikel/traplopen-bewegen-en-krachtoefening-in-een/?fbclid=IwAR3wI-Wj–6nOUIF2s4TcWMEZzF6wFsp314iG3EghevgpegZESLHpCx4Ex4.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This